Ton cu ceapa si rosii cherry

de lilik in Ton, 26 Iun 2011 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceapa alba
  • 1 kg de ceapa rosie
  • 20 de bucati rosii cherry(orientativ asa)
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • 10 felii de ton proaspat(daca sunt mari luati cate una de persoana)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu ceapa si rosii cherry:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julienne,apoi o punem la innabusit intr-o tigaie mare, cu putin ulei de masline.

Lasam la foc mic si amestecam mereu pana se inmoaie bine apoi punem rosiile taiate cubulete,amestecam si mai lasam pana scade sosuletul lasat de rosii,apoi stingem cu vinul si lasam pana e gata,apoi potrivim de sare si piper si dam focul mic-mic.

Spalam feliile de peste si le dam prin faina apoi le prajim putin pe ambele parti,dupa care le punem in tigaia cu ceapa,le acoperim pe toate cu ceapa si le lasam la foc mic sa se imbine gusturile(circa 5-7 minute,dar aveti grija sa nu se lipeasca).

Servim cald.(incercati cu mamaliguta,e un deliciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ceapa si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton